Klantenreviews
Om de betrouwbaarheid van de webshop hoog te houden en om (nieuwe) klanten een beeld te geven van jullie ervaring met ons, onze service en producten, vragen we jou als klant of trouwe volger om een review achter te laten. We zouden het onwijs op prijs stellen als je jouw eerlijke ervaring en mening mailt door te klikken op dit mailadres met onderliggende link: info@mysweetlifestyle.nl, zodat we het kunnen delen op deze pagina. Alvast onwijs bedankt! 


 

  • Geplaatst door Angèle Waalwijk
    04-03-2021 | 11.48


Hallo,
Wat een ontzettend leuk tasje is het! Ben er erg blij mee!
Groetjes Angèle Waalwijk

  • Geplaatst door Patricia Hoeve
    03-03-2021 | 14.29

Zojuist het pakketje van jullie binnengekregen , een cadeau voor mijn dochter.
Maar wat heb ik hier nu al een plezier van, bijzonder met zorg ingepakt vol persoonlijke aandacht...een cadeau op zich!dikke complimenten, een feestje om bij jullie te kopen🥰
Lieve groet Patricia 

  • Geplaatst door Marinka

    24-02-2021 | 22.07

    Het winterset binnen gekregen. Echt super blij mee. Heerlijk warm. Al veel reacties op gehad wow wat een gave kleur. Janine je bent een topper met al je keileuke spullen

  • Geplaatst door Wilma

    24-02-2021 | 11.49

    Voor het eerst wat besteld in de webshop, een mooi wintersetje,mooie kwaliteit en goede service.

  • Geplaatst door Bianca

    24-02-2021 | 11.16

    Gisteren mijn bestelling binnen gekregen. Super leuk en netjes verpakt. Net een cadeautje  Heel blij mee! Dank je wel!

  • Geplaatst door Marije

    23-02-2021 | 21.50

    Ik heb bij My Sweet Lifestyle de broeken van toxic besteld. Eerst had ik er maar 2 besteld. Maar gelijk nadat ze binnen kreeg, heb ik er nog meer besteld. Want wat een fijne broeken zijn dit! Ze zitten fantastisch en hebben een goede pasvorm. Zelf ben ik wat kleiner dan gemiddeld. Maar ook dan zitten ze mooi. Je kan de broekspijpen leuk opkoppelen of gewoon los naar beneden doen. Ik zou iedereen zeker aanraden om deze broeken te kopen. Want niet alleen ik ben fan, maar mijn moeder inmiddels ook 

  • Geplaatst door Elisa

    23-02-2021 | 09.58

    Goede service en super leuke kleding. Als je iets besteld zit het super leuk verpakt en ook nog een persoonlijk kaartje er bij. Mijn complimenten Janine! 

  • Geplaatst door Nicole

    17-02-2021 | 16.16

    Net mijn bestelling opgehaald. De Toxik jeans zit echt zó lekker en is nét weer even anders als de andere lichte wassing die ik al had (dit is mijn 3e al, die ik bij My Sweet Lifestyle heb gekocht) en het was weer een feestje om het tasje uit te pakken......altijd een lief kaartje en een kleine verrassing erbij. Thx, Janine!

  • Geplaatst door Gertina

    10-02-2021 | 17.38

    Hi Janine
    Weer een supersnelle levering van mijn superleuke muts.
    Nu met dit koude weer heerlijk om te dragen.
    Bedankt weer! 

  • Geplaatst door Sophie

    09-02-2021 | 16.42

    Wat een super service heeft deze webshop. Bij het ontvangen van de bestelling ook een leuk persoonlijk kaartje erbij, echt leuk om je pakketje zo te ontvangen!

  • Geplaatst door Brenda

    05-02-2021 | 23.30

    Wat een leuke shop!! Leuk assortiment voor een nette prijs. Hele duidelijke productomschrijving. Duidelijke berichtgeving over de status van je bestelling. Leuk verpakt en snel verzonden. Top! Aanrader 

  • Geplaatst door PeWe

    05-02-2021 | 22.09

    Grote complimenten voor Janine! Voor de tweede keer besteld en ik had per ongeluk een verkeerde artikel binnen gekregen. Zij heeft snel en goed gehandeld en snel kreeg ik de goede artikel binnen. Zij was zelfs bereikbaar tijdens de weekend. Echt een super webshop met super service!

  • Geplaatst door Marijn Strijker

    02-02-2021 | 15.29

    Wat een tof bedrijf is dit! Laatst kocht ik een tasje en een legging. De foto's geven je een goed beeld van het product waardoor het super aantrekkelijk word om iets te kopen. Deze kleding is ook helemaal mijn stijl  

    En het word alleen maar leuker, het is namelijk echt een feestje om je pakketje uit te pakken. Super mooi verpakt, echt met zorg + een persoonlijk geschreven kaartje. 

    Al met al echt een aanrader om je kleding en accessoires te kopen!

  • Geplaatst door Lia giljam

    31-01-2021 | 14.57

    Is de trui met vleermuizen mouwen ook nog in andere kleuren, bv kobalt kleur

  • Geplaatst door Marloes

    30-01-2021 | 21.54

    Ik had mijn eerste kleding bestelling gedaan in je geweldige webshop!
    En ben super blij met al mijn nieuwe kleding en de service en het goede contact met Janine is helemaal top! Ik kom dan ook snel weer shoppen! 

  • Geplaatst door Manouk

    30-01-2021 | 11.30

    Al een aantal keer bij Janine besteld . Altijd weer een cadeautje om uit te pakken. Ook deze keer weer heel blij met m’n bestelling . 

     

  • Geplaatst door PeWe

    26-01-2021 | 12.55

    Super service, mooi kleding, en heel mooi ingepakt. Een aanrader! 

  • Geplaatst door Louise

    23-01-2021 | 18.15

    Super bedankt voor de snelle verzending ...en mooi verpakt , echt een kado 😜

  • Geplaatst door Jenneke

    17-01-2021 | 11.00

    Super blij met mijn nieuwe wikkelvesten. Ze zijn mooi, zacht en lekker warm. 
    Bestelling was binnen 2 dagen geleverd. 
    Er zat zelfs een handgeschreven kaartje en wat lekkers bij de bestelling. 
    Top!

  • Geplaatst door Melissa

    15-01-2021 | 17.41

    Na lang wachten, lees schuld van de post 
    Vandaag m’n pakje binnen  
    Hele gave jurk & tasje binnen. 
    Kan niet wachten om het lekker te gaan dragen! #zwangerschaplaatsteloodjes 
    Wat vooral heel fijn was is dat de moeder van Janine het jurkje voor me paste omdat ik dat nu niet kan ivm m’n dikke buik

  • Geplaatst door Anita Krijger

    15-01-2021 | 16.48

    Janine, 

    dankjewel voor de goede service van mijn bestelling en persoonlijk kaartje, veel succes voor de toekomst en ik ben nu al benieuwd naar je voorjaarscollectie! 

    Anita

  • Geplaatst door Andrea

    14-01-2021 | 17.47

    Vandaag mijn pakketje ontvangen! Postnl had het druk, dus iets verlaat maar niet minder blij ermee.
    Leuk shirtje, scrunchies ook en leuk ingepakt, dank je wel Janine!

  • Geplaatst door Mirthe

    13-01-2021 | 15.27

    Onwijs blij met mijn portemonnee! Snelle service & goed contact. Ondanks de Corona lag mijn pakketje met 3 dagen al in de brievenbus! Dankjewel❣️

  • Geplaatst door Iris

    09-01-2021 | 15.39

    Voor de feestdagen een bestelling geplaatst. Hij kwam ondanks de drukte bij de post snel binnen. Mooi verpakt. De items zijn super, al veel complimenten gehad. Ik ga vaker bestellen!

  • Geplaatst door Marjan

    08-01-2021 | 18.54

    Vandaag mijn pakketje afgehaald en het is altijd een feestje om uit te pakken. Haar winkel bewondert en alles ziet er geweldig en verzorgd uit. Ga zo door Janine, mijn complimenten!

  • Geplaatst door Maria

    06-01-2021 | 08.13

    Wat een mooi pakketje heb je er van gemaakt Janine, ik ben heel blij met m’n shawl! 👍

  • Geplaatst door Mirjam

    01-01-2021 | 15.31

    Pakketje snel ontvangen!
    Was weer een feestje om niet uit te pakken! Zo leuk! Voor het hand geschreven kaartje erbij in.
    Product zien er mooi uit!
    Bedankt Janine

  • Geplaatst door Teuntje Baasdorp

    31-12-2020 | 16.13

    Bedankt voor je Pakje en wat leuk in gepakt  
    Ik ben erg blij met mijn blouse.
    Dank je wel 

  • Geplaatst door Simone

    21-12-2020 | 20.20

    Heel erg blij met mijn warme Winter Set Iceland Beige. Super goede kwaliteit en heerlijk warm. 

    Het uitpakken was al een feestje! En daarbij een hele goeie snelle service. 
    Zal snel weer wat bestellen en als het weer kan komen shoppen in je winkel.
    Super blij met mijn aankoop en dank je wel  ..

  • Geplaatst door Monique

    03-12-2020 | 14.42

    Levering weer top verpakt ontvangen met naam kaartjes en al  
    Service was weer ...moest even wachten op nieuwe levering maar dat kwam uiteraard helemaal goed!  
    Nu wachten tot de kerst om uit te pakken..
    Dank je wel! 

  • Geplaatst door Nicole

    27-11-2020 | 08.39

    Wat was het leuk verpakt en wat onwijs leuk een handgeschreven kaartje met wat lekkers  Ze zijn heerlijk watm de handschoenen, kom maar op met die kou

  • Geplaatst door Nicole

    18-11-2020 | 14.18

    Wat een heerlijke jeans van Toxik! Echt zo'n super spijkerbroek, goede pasvorm (neem wel een maatje kleiner), heerlijke stretch!! Ik draag eigenlijk alleen nog maar deze 2 jeans (ik heb een lichte en nu ook een iets donkerdere wassing). Echt een aanrader! Daarnaast is Janine TOP! Altijd behulpzaam, geeft goed advies en is altijd bereid een oplossing te bedenken, zodat je je bestelling zo snel mogelijk in handen hebt (als je het niet wil laten bezorgen).

  • Geplaatst door maria

    11-11-2020 | 13.13

    Vandaag mijn leuk pakketje ontvangen. Er wordt veel aandacht aan de bestelling besteed. Een fijne betrouwbare webshop.

  • Geplaatst door Rachel

    11-11-2020 | 09.51

    Mijn bestelling binnen 
    super blij met de jurk en legging!!

  • Geplaatst door Hilde

    03-11-2020 | 22.10

    Wat een mooie spullen staan er in de webshop! Ik heb een stoer gaaf tasje gekocht, zo blij mee! Super balen dat er een clipje van de riem afbrak, maar Janine regelt het wel even: er komt in no time een nieuw onderdeel mijn kant op, super klantvriendelijk van haar. ! Heel tof!

    Ga zo door!

  • Geplaatst door Willy

    30-09-2020 | 18.48

    Heel erg blij met mijn gekochte sjaal van Saalbach. Hij draagt heerlijk en is SUPER zacht. Zooo blij mee 🥰🥰

  • Geplaatst door Hettie Boesten

    24-09-2020 | 04.38

    Leuk horloge gekocht bij Janine.. vriendelijk en goede service.. een aanrader om hier iets te kopen..

  • Geplaatst door Nienke

    23-09-2020 | 09.39

    Super snelle en nette levering van een hele mooie kwalitatieve goede mooie sjaal. Laat de winter maar komen! Ook heel leuk verpakt. Ik zal zeker weer iets kopen bij Janine! 

  • Geplaatst door Mirjam

    04-09-2020 | 21.26

    Het pakket van Janine is echt een feestje om uit te pakken!
    Heel bijzonder met een persoonlijke boodschap erbij!

  • Geplaatst door Lucienne

    04-09-2020 | 18.45

    Ik had in juni een tasje gekocht. Helaas was het lipje kapot gegaan. Ik mailde Janine en kreeg snel een reactie van haar en vandaag lag er een nieuw lipje op de mat! Super geregeld en fijn dat het zo wordt opgelost! 
    Toppie! 

  • Geplaatst door Lydia

    24-08-2020 | 12.25

    Leuke telefoon heuptasjes gekocht
    Superleuk ingepakt! Echt een kadootje!
    Lydia

  • Geplaatst door Manouk

    18-08-2020 | 13.41

    Een complimentje waardig !
    Afgelopen periode 2 leuke producten besteld , precies zoals de omschrijving 
    Een super leuk love vest en een leuk jurkje . Helaas door een fout van PostNL duurde het wat langer voordat het jurkje binnen was , maar wat super fijn hoe goed Janine je op de hoogte houd en informeert . Super blij met de producten en zal er zeker nog eens bestellen ! 

  • Geplaatst door Daniëlle Manders

    13-08-2020 | 14.32

    Vandaag de oorbellen ontvangen, die ik gisteren had besteld. Ze zijn echt heel mooi! Leuk verpakt met een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje erbij, dat geeft de persoonlijk touch en maakt het leuk om te bestellen bij dit soort webshops. 'Packed with love', zoals de sticker op de envelop zegt en dat voelt echt zo. Ik ga zeker nog verder snuffelen in de webshop 'My sweet lifestyle & more' Super bedankt!

  • Geplaatst door Erika

    12-08-2020 | 14.05

    gisteren alles binnen gekregen, super leuk/netjes verpakt ik ben erg blij

  • Geplaatst door Dana Schröder

    29-07-2020 | 22.10

    Leuke, overzichtelijke website. De bestelde artikelen worden snel verzonden en het is echt met liefde ingepakt. Erg leuk om zo’n mooi ingepakt pakketje te ontvangen. Het handgeschreven kaartje maakt het helemaal af. Ik heb 1 klein verbeterpuntje en dat zijn de verzendkosten. Als het door de brievenbus past, betaal je ook €6,95 terwijl je er ook een brievenbuspakketje van kunt maken. Dit kost €4,00 en is ook met track en trace code. Verder is alles top! Mijn volgende bestelling heb ik alweer geplaatst.

    Groetjes, Dana

  • Geplaatst door Monique

    29-07-2020 | 21.09

    Super service altijd!....Snelle afhandeling en levering en ook leuk ingepakt 

  • Geplaatst door Irma

    29-07-2020 | 20.42

    Zo leuk om een bestelling te ontvangen, mooi ingepakt een presentje erbij en handgeschreven kaartje😍
    Mooie kleding! Blij mee👌

  • Geplaatst door Jolande

    29-07-2020 | 19.52

    Van de week een mooie set binnen gekregen! Erg blij mee! Leuk ingepakt! 
    Altijd snel reactie als je iets vraagt! 
    Kortom, fijn shoppen bij Janine!

  • Geplaatst door Antoinette

    29-07-2020 | 14.28

    Gisteren mn leuke pakketje binnengekregen! Super leuk ingepakt, met een persoonlijk kaartje. Het uitpakken was al een feestje ! 
    Ik had 3 korte broeken besteld en ze zitten alle 3 als gegoten. Super tof!

  • Geplaatst door Christel

    29-07-2020 | 12.46

    Leuk pakketje ontvangen vandaag. ‘Gezellig’ ingepakt en een persoonlijk berichtje erbij, dat maakt pakketjes nog leuker! 
    Items zijn super leuk en van goede kwaliteit!

  • Geplaatst door Mila

    11-07-2020 | 15.35

    Ik heb een leuke cheetah groene horloge besteld . Erg blij mee ! Goeie kwaliteit & service en leuk verpakt binnengekregen

  • Geplaatst door Jolanda van lubeck

    08-07-2020 | 21.42

    Vandaag weer een schattig bloesje ontvangen en weer super leuk verpakt met een leuk kaartje en een klein presentje. ❤️😘

  • Geplaatst door Laura

    08-07-2020 | 16.43

    Vorige week voor het eerst besteld bij Janine. Wat een leuke webshop vol betaalbare kleding en leuke accessoires! 
    Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen, heel netjes en goed verpakt met een leuke, persoonlijke kaart van Janine erbij en een snoepjes verrassing. Zó leuk, dit maakt de bestelling persoonlijk  

    Deze webshop is echt een aanrader, ik ben zeer tevreden! 

  • Geplaatst door Josien

    03-07-2020 | 23.36

    Als afscheidscadeautje voor mijn collega's wilde ik iets persoonlijke geven. Ik heb Janine gevraagt om armbandjes in de kleuren van het bedrijf te maken. Daarbij heb ik een kaart gemaakt die daarbij past, zo had ik een leuk en origineel cadeautje! Janine had de 14 armbandjes heel vlot gemaakt (we hadden een deadline haha) en ze hield me op de hoogte, super leuk!!

    Bedankt voor de goede service Janine!

  • Geplaatst door Gita Gladstone

    03-07-2020 | 12.47

    Super leuke tas en super leuk verpakt met een lief presentje erbij.

    En snel geleverd bedankt Janine 

    Ik shop weer snel bij je 

  • Geplaatst door Manouk

    03-07-2020 | 12.26

    Wat een leuke webshop,
    Het broekje dat ik wilde bestellen was uitverkocht in mijn maat . Janine heeft deze nabesteld . In deze tijd duurde het wat langer bij de leverancier maar Janine heeft mij goed op de hoogte gehouden. Erg fijn. Nadat het product binnen was is het super snel verzonden . Wat een fijne broek en een mooie kleur . Heel erg blij mee . Het is het wachten waard geweest 

  • Geplaatst door Diana

    02-07-2020 | 07.11

    Hallo Janine,

    De tas ontvangen, leuke tas, fijn formaat, ben er blij mee.
    Dank je.

    Groetjes
    Diana

  • Geplaatst door Anja

    20-06-2020 | 00.12

    Bedankt voor de mooie spulletjes! Ik ben er heel blij mee. 

  • Geplaatst door Annemieke

    19-06-2020 | 15.31

    Een heup/schoudertasje besteld en door fouten van PostNL is deze nooit aangekomen, maar dankzij de goede service van Janine, heb ik uiteindelijk toch nog mijn bestelling gekregen.
    Super service!

  • Geplaatst door Ruurdtje

    18-06-2020 | 17.53

    Heel leuk betaalbaar tasje besteld bij Janina en super snel geleverd met een leuk bedank kaartje! Ik ben erg blij met het tasje. Hij is lekker praktisch en heeft ruimte zat voor de noodzakelijke spulletjes. Echte aanrader!

  • Geplaatst door Karin

    18-06-2020 | 10.54

    Ik heb mijn vest ontvangen met een erg lief kaartje en een attentie.
    Vooraf overleg gehad met Janine over de maat. Haar advies was de juiste.
    Erg blij met mijn aankoop 

  • Geplaatst door Kelly

    14-06-2020 | 19.27

    Super goede service! Er was iets verkeerd gegaan, maar werd meteen actie ondernomen om het op te lossen. Super leuk ingepakt! 😊

  • Geplaatst door Lammy

    13-06-2020 | 21.19

    Wat een leuke site met leuke kleding, tasjes, sieraden! En zo mooi verpakt en een persoonlijk kaartje erbij, een aanrader om een kijkje te nemen!

  • Geplaatst door Lucienne

    10-06-2020 | 21.40

    Wat een fijne service, ik had een vraag hé stelde en krijg heel netjes en snel antwoord op mijn vraag. Het pakketje was leuk ingepakt. Heel leuk om zo uit te pakken! En vooral het kaartje er bij was helemaal leuk!
     Thanks

  • Geplaatst door maria

    09-06-2020 | 22.22

    Vandaag het leuke pakketje van Janine ontvangen. Er was iets misgegaan, wat altijd kan gebeuren. Na overleg is het tot volle tevredenheid van ons beide opgelost. Top service  

  • Geplaatst door Arda

    06-06-2020 | 10.11

    Laatst een tasje besteld, werd ik opgebeld dat hij uitverkocht was maar dat ik een andere uit mocht zoeken of ze het zelfde tasje voor me zou bestellen. Nog nooit heb ik zoiets mee gemaakt maar wat vond ik dit fijn. Het tasje heeft een hele goeie kwaliteit en voelt fijn aan, ben er super blij mee en kan het aan iedereen aanraden om hier iets te bestellen 😇

  • Geplaatst door Linda

    05-06-2020 | 21.55

    Ik kwam per toeval op de site van Janine!!! Ik zag zooooveel leuke dingen en gewoon betaalbaar!! Ik plaatste me bestelling en daarna nog even contact met Janine, dit ervaarde ik als vriendelijk enthousiast en zeer prettig!! Niks was teveel gevraagd!!! Tot snel!!!! 

  • Geplaatst door Coline

    05-06-2020 | 15.46

    Twee broeken gekocht. Erg blij mee. Zitten erg fijn. Ik twijfelde over de maat en heb via Facebook een vraag hierover gesteld. Ik kreeg toen erg snel antwoord (op een zondagavond). Goed geholpen en was snel geleverd 

  • Geplaatst door Nicole

    04-06-2020 | 22.01

    Super leuk tasje besteld!!!
    Snelle levering en heel erg leuk verpakt!

  • Geplaatst door Fernanda

    04-06-2020 | 21.04

    Ben super blij met mijn bestelling! Ook de communicatie was top! Ik blijf je zeker volgen en als ik weer wat leuks tegen kom schroom ik niet om te bestellen!

  • Geplaatst door Fabienne

    01-06-2020 | 09.21

    Supergoede service, leuke producten, heel fijn maatadvies als je twijfelt en een hele snelle reactie 

  • Geplaatst door Anouk

    30-05-2020 | 21.52

    Wat een succes ervaring!
    Super goede klantenservice en wat een leuke producten! Helemaal verliefd op mijn tasje en een geweldige service, snel weer!

  • Geplaatst door Janita Martens

    27-05-2020 | 23.19

    Wat een feestje om van jou een pakketje binnen te krijgen! Zo leuk ingepakt..
    Kan niet wachten tot de volgende binnen komt morgen 

  • Geplaatst door Froukje

    25-05-2020 | 16.30

    Ik kwam deze website tegen op Instagram. En toen ben ik gelijk gaan kijken. Toen ik er op keek zag ik twee hele leuke dingen. En ging het toen bestellen. We kregen het binnen en het was heel leuk verpakt en zelfs nog een leuk kleinigheidje erbij. Ik ben erg blij met mijn spulletjes!
    Ik ga zeker meer bestellen.

  • Geplaatst door Silke

    25-05-2020 | 16.30

    Via Instagram kwam ik op deze website terecht. Wat een leuke spullen allemaal!! Ik heb daarna een super leuk tasje en portemonnee besteld! En het is ook nog eens leuk en netjes verpakt! 
    Het is gewoon een cadeautje om uit te pakken. Echt super leuk! Ik ben er erg blij mee en ga zeker meer bestellen.

  • Geplaatst door Jantine

    24-05-2020 | 11.40

    Heel leuk en originele producten. Snelle levering en ook nog eens super leuk verpakt! 🌾❤️

  • Geplaatst door Jacqueline

    24-05-2020 | 09.49

    Ik heb hier voor de 1e keer een bestelling gedaan. Werd netjes op de hoogte gehouden en. Heb het pakketje mogen ontvangen en er zat een leuk aardigheidje in. Ga hier zeker vaker kijken.

  • Geplaatst door Els

    23-05-2020 | 13.39

    Kwam de site van Janine tegen via Instagram; wat een heerlijke webshop!
    Iets leuks uitgezocht voor mezelf, maar ik zag ook super leuke dingen om kado te geven.
    Het "zakendoen" was ook gezellig en spontaan! Toen kwam het pakje binnen; echt een kado zo leuk verpakt! 
    En daarbij nog een extraatje ook, zó lief!
    Ik ben fan 

  • Geplaatst door Ans

    09-05-2020 | 20.18

    Wat een mooi en zorgvuldig ingepakte bestelling kreeg ik vandaag bezorgd.
    Heel blij met het mooie kanten topje !!!
    En bedankt voor de lekkere traktatie die er bij zat,
     

  • Geplaatst door Jolanda

    02-05-2020 | 08.57

    Afgelopen week mijn zwarte Zaza top opgehaald bij Janine. Wat een geweldige pasvorm heeft deze top. Sluit perfect aan de zijkant en voorkant door het elastiek aan de achterzijde. Ga deze top met veel plezier dragen. Wederom bedankt voor je service👍

  • Geplaatst door Gerda van de Velde

    28-04-2020 | 17.24

    Héérlijk; ik zit altijd met een big smile, jou leuke spontane verhaaltjes bij je items te lezen! (vóóral die éne bij die horloges...over nooit op de tijd letten! lachen! haha! dat ken ik!!!) Recht uit het hart, deze leuke stukjes erbij! Dat alleen al is genieten! En...dan zie ik weer van die héle leuke sportieve items in je kleding-"lijn"! Jaaa; ik word er blij van en ga weer es lekker "los" binnenkort, met wat leuke nieuwe zomer-kleding! Conclusie; Wat doe je dat goed zeg Janine! Topper!! Succes hoor! kuss!  

  • Geplaatst door Marijke van der Vliet

    23-04-2020 | 11.37

    Ik wilde heel graag een vest wat niet in de kleur die ik wilde op de website stond.Ik heb Janine toen gemaild of zij de kleur voor mij wilde bestellen. Zij heeft dat toen vlot en snel voor me geregeld. Nogmaals mijn dank en succes met je webshop, zal zeker lukken met zo'n klantvriendelijkheid  

  • Geplaatst door Iris Lach de Bère

    19-04-2020 | 19.38

    Paar weken terug hier voor het eerst besteld. Via Instagram heeft ze mij heel goed geholpen. Eerlijk advies. Geen standaard verkoop praatjes. Heel fijn dat zij oprecht met mij zat mee te denken. Ik ga zeker hier vaker bestellen.

  • Geplaatst door Daniëlle

    11-04-2020 | 13.25

    Blij met mijn zwarte jurkje, heerlijke luchtige stof en de roze scrunchie. Dankjewel voor het presentje en het lieve kaartje😘

  • Geplaatst door Vanja

    10-04-2020 | 14.51

    Een top besteld, leuk verpakt en de top zit heerlijk.

  • Geplaatst door Ina Koppert

    27-03-2020 | 21.27

    Al best veel leuks gekocht hier. Super handige tasjes, die heel lang meegaan, diverse persoonlijk ontworpen armbanden als cadeau en voor mijn dochter en mezelf en recent ook een heerlijke trui! Altijd snel reactie op een berichtje, altijd goede service, blij mee!

  • Geplaatst door Ilja

    20-03-2020 | 08.31

    Janine zet zich voor elke klant 120% in en zoekt samen naar mogelijkheden. Zo kun je het pakket op laten sturen, maar is het ook mogelijk om het pakket op te laten halen.

    Daarnaast is zij tevreden met elke bestelling groot of klein. Iets wat ik zelf waardeer aan Mysweetlifestyle is de snelle service en het persoonlijke contact.

  • Geplaatst door Jolanda

    20-03-2020 | 08.08

    Heerlijke trui besteld bij mysweetlifestyle, leuk verpakt met een persoonlijke kaartje. Contact gehad met Janine over de trui vanwege een weeffout. Snelle reactie en keurig opgelost. Top ondernemer👍

  • Geplaatst door Jolanda van lubeck

    19-03-2020 | 21.22

    Al een paar keer iets besteld van horloges tot mooie sjaals. Altijd snel geleverd en super leuk verpakt met een lief kaartje erbij. Elke keer weer een leuk pakketje!!!

  • Geplaatst door Carla

    19-03-2020 | 18.57

    Al regelmatig iets besteld in de webshop. Super goede service, ook retourneren geeft geen probleem. Twijfel je ergens over, stuur een pb en ze helpt je met veel liefde. Je bent een topper Janine.

  • Geplaatst door Wilma kers

    20-02-2020 | 16.22

    Van het gewonnen shoptegoed super gave gympen gekocht ...ook nog eens een lief persoonlijk kaartje erbij...zeker aanrader om hier te bestellen..je word goed op de hoogte gehouden en snel geleverd

  • Geplaatst door Mokokeramiek

    20-02-2020 | 14.50

    De sjaal die ik besteld had is in goede orde geleverd en is heerlijk warm en zacht. Precies wat ik wou. Daarbij zat nog een leuk armbandje en een lief kaartje. Succes Janine met je webshop!

  • Geplaatst door Sharon

    19-02-2020 | 20.29

    Een okergele sjaal, okergele haarband, pantermuts, sleutelhanger en panterriem gekocht.
    Mooie spullen, goede kwaliteit en super ingepakt!
    Helaas bleken er wat haaltjes in de sjaal te zitten. Dit is door Janine super opgelost door middel van een tegemoetkoming  
    Bedankt voor de te gekke spullen en de uitstekende service 

  • Geplaatst door Rianne de Jonge

    17-02-2020 | 22.44

    Hier een heerlijke sjaal gekocht een tijd geleden. Wat een topkwaliteit, zo'n ontzettend fijne sjaal! Word hier elke dag met veel plezier gedragen. 
    Bedankt voor de service en het meedenken over de kleur!

  • Geplaatst door Jacolien Ringelberg

    14-02-2020 | 21.40

    Een gezellige avond gehad tijdens een workshop handletteren door Janine.
    Wat ik leuk vond aan Janine, dat ze ons niet teveel en te uitgebreide info gaf en dat ze ons vrij liet. We gingen allemaal tevreden naar huis met onze kaarten. Leuk dat we een setje voor thuis mee kregen! leuke webshop ook trouwens janine! Ga zo door!!

  • Geplaatst door Johanna

    13-02-2020 | 21.33

    Onlangs een leuke workshop handletteren gedaan. Was gezellig en door de duidelijke uitleg van Janine is het me gelukt!
    Super bedankt!

  • Geplaatst door Greet

    07-02-2020 | 20.01

    We hebben een hele fijne en mooie workshop gehad. Geleerd hoe we kunnen handletteren. 
    Fijn om de basis technieken geleerd te hebben. 
    Iedereen ging met mooie resultaten naar huis.
    Dank je wel....

  • Geplaatst door Letty de Koster

    06-02-2020 | 18.38

    Afgelopen dinsdag een leuke workshop handletteren gedaan. Voorheen lukte het me niet goed omdat ik niet wist hoe ik moest beginnen. Maar na de duidelijke uitleg over de basis van het handletteren door Janine heb ik een erg leuke tekst gemaakt. Ik kan nu thuis verder experimenteren. Echt een aanrader!

  • Geplaatst door Nelian Aarnoudse

    06-02-2020 | 14.25

    Afgelopen dinsdag een workshop handlettering gedaan op onze vrouwenvereniging. 27 vrouwen deden mee, maar Janine draait haar hand er niet voor om. Het was erg geslaagd, we kregen goede tips en zijn met een leuk fotolijstje met onze eigen spreuk naar huis gegaan. Janine, je mag nog eens komen! 

  • Geplaatst door sylvia

    30-01-2020 | 12.40

    de truien die ik had besteld waren snel binnen en bevallen erg goed. Dank je wel voor de snelle service! leuke dingen!

  • Geplaatst door Cathy de Vos

    24-01-2020 | 15.32

    Vandaag de bestelde trui ontvangen, wat een prachtige kleur en heerlijk zacht materiaal. Ik ben er blij mee.

  • Geplaatst door Iris

    23-01-2020 | 22.13

    Regelmatig bestel ik leuke items bij Janine en elke keer weer ben ik onwijs blij met de spulletjes/kleding. Gisteren heb ik wederom een bestelling gedaan namelijk 1 van de nieuwste truien. En wauw wat een onwijs heerlijke trui. Zit super lekker en het voelt echt alsof je een dekentje aan hebt. Wat ik ook zo lief vond was het zelf geschreven kaartje die er bij zat. 

    Dank je wel lieve Janine voor wederom weer een fantastisch goed en fijn product. Ik blij zeker weten dingen bij jou bestellen. Nooit iets te klagen bij jou super service, super spullen en gewoon super leuk hoe je altijd de bestellingen inpakt. ❤❤❤❤

  • Geplaatst door Anita Brouwer

    22-01-2020 | 20.00

    Mooie kleding
    Super service en snelle bezorging

  • Geplaatst door Marjo Struijk

    21-01-2020 | 08.43

    Heb al een paar keer iets besteld, of ik ga erom of het komt per post, maar het is altijd goed ziet er erg leuk uit, iedere keer is het een kadootje,
    Ga zo door. Gr Marjo

  • Geplaatst door Marije

    19-01-2020 | 13.53

    Leuk, assortiment. Bestelling geplaatst de volgende dag kon ik het al ophalen. Leuk verpakt met een persoonlijk kaartje er bij.

  • Geplaatst door Monica van loon

    19-01-2020 | 11.41

    Gisteren mijn jasje ontvangen. Super leuk. Bedankt voor de snelle levering. Tot de volgende bestelling. 😊

  • Geplaatst door Elly donselaar

    19-01-2020 | 09.56

    Heb 2 truien gekocht ..fucsia en de licht blauwe ...het is een mooie kwaliteit ..truien zijn heerlijk zacht ..en zitten heerlijk ...een echte aanraden ....en de levering was de volgende dag al 
    Super Janine dorst .....

  • Geplaatst door Mirthe Berrevoets

    13-12-2019 | 12.44

    Alles vanaf het bestellen tot aan de levering thuis ging perfect!

  • Geplaatst door Annemarie

    07-11-2019 | 08.24

    Een leuk vest gekocht, netjes verpakt met een leuk kaartje erbij, top ! 

  • Geplaatst door samanthe

    26-10-2019 | 19.38

    Superblij met de gewonnen portemonnee. Weer een mooie actie en supersnel binnen. 
    Nogmaals bedankt ook voor het lieve kaartje.

  • Geplaatst door Gertina

    10-10-2019 | 17.46

    Vanmiddag mijn prachtige sjaal ontvangen.
    Leuk verpakt en lief kaartje erbij!
    Dank je wel!

  • Geplaatst door Caroline

    09-10-2019 | 19.10

    Tot nu toe heb ik 2x iets besteld bij MySweetLifestyle, beide bestellingen waren leuk ingepakt & erg tevreden over de kwaliteit van de producten.  
    Ook ideaal dat je het op kunt halen.

  • Geplaatst door Aleida bij de Vaate

    20-09-2019 | 11.27

    Ha, het is altijd een feestje als mijn bestelling thuis komt! Bedankt! :-)

  • Geplaatst door Yolanda Bos

    12-09-2019 | 20.49

    Vandaag mijn gewonnen tasje ontvangen!! Wat is ie leuk...en wat was het leuk verpakt....en met een persoonlijk kaartje erbij. Ik zeg TOP!!!!!

    Dank je wel Janine....erg leuk gedaan 

  • Geplaatst door Jolanda van lubeck

    09-09-2019 | 16.49

    Net weer een prachtige sjaal ontvangen, weer super leuk verpakt met een lief kaartje en een klein presentje, zo is ieder pakketje een cadeautje. Dank je wel lieve Janine.

  • Geplaatst door Leonie van Klinken

    21-08-2019 | 19.30

    Hele leuke portomonee gekocht. Helaas was na 3 dagen de rits al stuk. Na een contactbericht met Janine kon ik een paar dagen later de portomonee omruilen voor een nieuwe. Bedankt voor je snelle en goede service. Ben erg blij weer!

  • Geplaatst door Monique

    16-08-2019 | 18.05

    Van de week 2 sjaals besteld, eentje voor m'n moeder en eentje voor mij..
    Vlotte levering..en heel leuk ingepakt!
    Sjaals zijn erg mooi, wij zijn er heel blij mee, (gelijk in gebruik genomen)😊
    Bedankt Janine! 😘

  • Geplaatst door Caroline

    03-08-2019 | 17.00

    Vandaag een prachtig vest ontvangen! Wat een service en wat een plezierig contact 😀. Een aanrader en ik ben fan!

  • Geplaatst door Elise

    29-07-2019 | 19.55

    Super service en natuurlijk superleuke spullen.
    Net voor 2de keer handige heuptasjes besteld, super handig voor de vakantie!

  • Geplaatst door Jolanda van lubeck

    26-07-2019 | 13.33

    Net weer een super leuk tasje ontvangen, super leuk verpakt met een lief kaartje en een presentje. Heel snel geleverd. Ik ben er blij mee. Dank je wel janine😘

  • Geplaatst door Bep

    26-07-2019 | 07.45

    Hallo allemaal, door een paar dagen sluiting van het postkantoor was mijn pakket met de jurk dus vertraagd waar jij niets aan kon doen. Als verrassing zat er een leuke armband bij mijn pakketje in omdat ik langer moest wachten. Niet nodig maar super leuk! Nogmaals super bedankt!@
    Groetjes Bep

  • Geplaatst door Claudia

    25-07-2019 | 22.42

    Superleuk heuptasje gekocht, helemaal blij mee.. maar tijdens de eerste avond stappen lag hij bij het 2e nummer springen op de grond ☹️ Het ijzertje van de bevestiging afgebroken. 

    Kan gebeuren en ik heb na een berichtje meteen reactie gehad en ben zelfs in het weekend direct geholpen. Janine hield me op de hoogte en ik heb al heel snel m’n nieuwe heupband kunnen ophalen 😃

    Ik was al blij met Mn tasje maar na deze service helemaal gelukkig met hoe jij het aanpakt! Dank je wel en echt, je kunt zorgeloos bestellen want ze handelt met haar hart 😊

  • Geplaatst door Yvonne

    25-07-2019 | 20.09

    Hoi hoi , ik heb mijn pakje ontvangen, leuk verpakt hoor, je besteedt er echt zorg aan , super leuk dank je wel 😄

  • Geplaatst door Monica van loon

    25-07-2019 | 13.11

    Gisteren mijn eerste bestelling ontvangen. Een handgeschreven briefje erbij en een klein cadeautje! Super leuk!!! Tot de volgende bestelling  

  • Geplaatst door Heidi

    25-07-2019 | 12.35

    Vanmorgen m'n bestelling gekregen en dat wat ik heb besteld is in het echie ook Super leuk!!!
    En bij m'n bestelling de leuke en lieve extraatjes....
    Je bent een toppertje Janine,Tnx 

  • Geplaatst door Ans

    16-07-2019 | 21.18

    Wat leuk verpakt met een leuke persoonlijk gericht kaartje er bij.
    Dat is al een cadeautje op zich en ook nog een leuke attentie erbij.
    Ziet er allemaal heel verzorgd uit!
    Ook blij met de mooie .tassenhanger.

  • Geplaatst door Anja Hartmann

    06-07-2019 | 14.55

    Net mijn pakketje ontvangen! Ben er heel blij mee. Bedankt voor de mooie schelpen die erbij zaten 

  • Geplaatst door Carla

    26-06-2019 | 21.08

    Super leuk tasje gewonnen !!!
    Super snel geleverd incl lief Kadootje ?? waar Mn dochter heel erg blij mee was ?

    Heel erg bedankt ?

  • Geplaatst door Annet

    31-05-2019 | 19.16

    Beste Janine, vandaag mijn haltertop ontvangen. Hij past prima en staat erg leuk! Bedankt voor de goede service en niet te vergeten het mooie presentje en het persoonlijke berichtje! Super goed geregeld. Groetjes, Annet ??

  • Geplaatst door Simone

    23-05-2019 | 19.53

    Leuke broek besteld. Service is prima en het is een feestje om je pakketje te openen. 

  • Geplaatst door Kiki van Stratum

    15-05-2019 | 20.45

    Net mijn vest ontvangen dat speciaal voor mij besteld was. Super blij mee!
    In een pakketje met een leuke persoonlijke boodschap.
    Heel erg bedankt

  • Geplaatst door Tamara

    15-05-2019 | 12.06

    Heel erg blij met mijn ketting. Bedankt voor de snelle verzending en het presentje wat erbij zat. Super leuk. Het pakketje op zich, is al een cadeau! Dankjewel

  • Geplaatst door Christie

    07-05-2019 | 20.05

    Leuk tasje besteld en kon het al snel ophalen.
    Ben er erg blij mee.
    Bedankt voor de snelle service

  • Geplaatst door esther

    01-05-2019 | 14.29

    Super leuk pakket ontvangen met super mooi espadrilles! 
    Wat leuk ingepakt met de kleine cadeautjes heel leuk!
    Groetjes Esther 

  • Geplaatst door Marieke Admiraal

    30-04-2019 | 21.57

    Vanmiddag mijn Espadrilles Beachy gele schoenen opgehaald!

    Ze zien er erg mooi uit, de kleur komt goed overheen als online.
    Ik was erg benieuwd hoe ze zaten, maar toen ik ze aan deed wist ik gelijk dat deze schoenen lekker gingen lopen.
    De schoenen zijn wat hoger en je voelt er ook echt een goed voetbed in zitten. Ik had maat 38 besteld en deze paste perfect. 

    Laat de zomer nu maar komen 

  • Geplaatst door Inge

    30-04-2019 | 19.47

    Wat een ontzettend leuke ingepakte cadeaubon. Was echt een plezier om te geven!!

  • Geplaatst door Esther

    27-04-2019 | 08.43

    Het lange ?Roze vest en bijpassende roze top gekocht, zo blij mee!!! ?
    Absolute top service, snelle reacties op berichtjes, vlotte levering en het wordt zo leuk ingepakt, echt een kadootje ?voor jezelf. Dankjewel????

  • Geplaatst door Gerda

    20-04-2019 | 13.42

    Zòòò tofff geslaagd bij "my sweet home decorations"!!! Met de hele leuke basis-kledingstukken die onderling zowizo héél leuk te combineren zijn...maar óók áltijd met de kledingstukken in je eigen kast!  en....zooooveel geduld die Janine!! Toppertje hoor!...súper leuk om jezelf bij haar shop te verwennen!! Kusss van Gerda...tante-tje!

  • Geplaatst door Lianne

    18-04-2019 | 20.48

    Hele leuke webshop, gister middag een broek besteld en deze kwam vandaag al binnen. Snel reactie op vragen en goed advies over de maat ?? Extra leuk dat het pakketje zo mooi was ingepakt, echt een aanrader!

  • Geplaatst door Sharone Adriaansen

    18-04-2019 | 19.09

    Bedankt voor de goede service. De producten (sieraden en broek) zijn van goede kwaliteit, tijdig bezorgd en mooi ingepakt. Leuk dat er een attentie bij zat?

  • Geplaatst door Betty

    16-04-2019 | 10.04

    Blij met mijn sjaal..... Leuke spullen....Snelle levering en reactie op vragen.... Ga zeker vaker bestellen.....?

  • Geplaatst door MM

    15-04-2019 | 20.01

    Mijn moeder, die haar 85ste verjaardag mocht vieren, een mooie Zeeuwse hanger gegeven. 
    Ze was er héél erg blij mee.

  • Geplaatst door Nicole

    13-04-2019 | 09.30

    Hele leuke artikelen voor leuke prijzen, snelle reactie bij vragen.
    Super klantvriendelijk!!
    Aanrader dus ??

  • Geplaatst door Carla

    10-04-2019 | 09.21

    Wat heb je toch mooie en leuke dingen. Heel blij met mijn oorbellen en ketting . En alles altijd snel en netjes afgeleverd.  

  • Geplaatst door Lindy

    08-04-2019 | 22.05

    Een goede en snelle communicatie met my sweet home decoration! 
    Super fijn dat ik de broek en het vest kon komem passen!

  • Geplaatst door Sofie Vermeulen

    08-04-2019 | 21.53

    Wat een super snelle service en zelfs vanuit België helemaal tevreden met mijn pakje! Bedankt Janine! 

  • Geplaatst door Vanessa

    07-04-2019 | 13.42

    Super leuke sieraden sjaals en accesoires en zelfs kleding nu ?
    Super service , "shop smal"l and enjoy!

  • Geplaatst door Esther

    07-04-2019 | 12.37

    Na een bestelling met 3 armbandjes helemaal naar ons wens heb ik ook een geweldig tasje gekocht via de site, het was bestellen en die dag nog ophalen! Top.

  • Geplaatst door Marieke Admiraal

    04-04-2019 | 20.55

    Vanmiddag kwam mijn mooie slange print sjaal binnen! super snelle levering en wat zag het er leuk uit. Super bedankt! En we gauw nog meer moois bestellen bij je.

  • Geplaatst door Veronique

    03-04-2019 | 21.54

    Net een super leuke workshop gehad , leuke dingen veel keus en goede begleiding . Bedankt voor de gezellige creatieve avond Janine 
    Gr veer

  • Geplaatst door Jolanda van lubeck

    02-04-2019 | 16.58

    Net het roze en witte horloge ontvangen, super leuk. Goed verpakt met een leuk presentje erbij. Ben er heel blij mee en ze zijn heel snel geleverd.

  • Geplaatst door Jolanda

    29-03-2019 | 08.56

    Wat een mooie rode oorbellen en niet duur. Snelle levering en leuk ingepakt. Ik draag ze met plezier en heb er al veel complimenten over gehad

  • Geplaatst door Daniëlle

    27-03-2019 | 22.46

    Super leuke shop, perfecte service! Blij met de place du jour broek, heerlijke stof. Ik kijk uit naar het bestelde vest 

  • Geplaatst door Denise

    26-03-2019 | 17.48

    Janine, super bestelling binnen gekregen vandaag. Heb de wikkelarmband besteld zalm roze met panter vachtje erbij. Super mooi ! Erg blij mee en super leuk ingepakt. Ik ga er heel veel plezier van hebben samen met de sjaal die ik 2 weken geleden al besteld had ??

  • Geplaatst door Marleen

    22-03-2019 | 19.06

    Een leuke sjaal besteld, super snel geleverd en zo mooi verpakt dat dit al een cadeau op zich is. Met stijl gedaan. Ga zeker meer bestellen al is het alleen al voor de verpakking met verrassing.  
    Dank je wel!!!

  • Geplaatst door Manouk

    21-03-2019 | 14.29

    Super leuke webshop
    Heb een clutch tas besteld , netjes op de hoogte gehouden van de verzending en super snel verzonden . Bij ontvangst van het pakketje is het ingepakt als een cadeautje , maakt het extra leuk om uit te pakken
    Ben er super blij mee
    Bedankt  

  • Geplaatst door Sabine

    16-03-2019 | 22.53

    Ik had een mooie tas besteld , deze heel vlot mogen ontvangen , ingepakt als een kado’tje! Super leuk!

  • Geplaatst door Leny den Haag

    15-03-2019 | 17.24

    Vandaag mijn horloge,ketting en sjaal ontvangen?. Alles keurig verpakt met nog een leuke attentie! en alles past mooi bij mijn nieuwe kledingset in mooi okergeel??
    Ik ga zeker nog eens bestellen bij Janine

  • Geplaatst door Anita van Ree

    12-03-2019 | 18.48

    Vandaag mijn jeansblauwe horloge ontvangen, echt een hele mooie jeanskleur, ook de ketting met blauwe hanger is erg leuk. Heel leuk verpakt trouwens met leuke attentie. Ga zo door Janine!!  Groetjes, Anita

  • Geplaatst door Mai

    01-03-2019 | 16.27

    Hoi Janine, vandaag het pakje binnengekregen. De sjaals passen perfect bij mijn onlangs gekochte vestjes. De armband is ook erg leuk. Dank je wel voor de leuke goodies en het gezellige inpakken van alles. Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor alles ook voor je lieve kaartje.?

    Groetjes, Mai

  • Geplaatst door Diana Bouwneester

    26-02-2019 | 20.20

    Vandaag mijn gewonnen prijs ontvangen. Super blij met de mooie blauwe wikkelarmband! Het pakketje op zich was zo mooi ingepakt. Dat was al een cadeautje op zich! 
    Nogmaals ontzettend bedankt!! ?

  • Geplaatst door Leonie

    24-02-2019 | 20.56

    Vandaag mijn bestelde tasje ontvangen. Ontzettend leuk verpakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Echt een aanrader!

  • Geplaatst door MM

    21-02-2019 | 09.22

    Super website, super artikelen en een SUPER SUPER service !

  • Geplaatst door Ans

    06-02-2019 | 18.16

    Hallo Janine
    Even laten weten dat mijn super leuke sjaal is bezorgd?
    Super snel, in het echt nog leuker.
    Bedankt

  • Geplaatst door Conny

    01-02-2019 | 21.50

    Succes meid met de verkoop. Ziet er super uit ??????

  • Geplaatst door Ria

    01-02-2019 | 19.04

    Heel veel succes met de shop. Ziet er goed uit. Overzichtelijk en super netjes. 

  • Geplaatst door Aline

    01-02-2019 | 16.47

    Ziet er super uit Janine ????

  • Geplaatst door Yvonne

    01-02-2019 | 13.59

    Gefeliciteerd!!!   

  •  
© 2018 - 2021 My Sweet Lifestyle & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel