Zondag 1 maart 2020

HOE HET BEGON; Van leuke hobby naar goedlopende webshop.

Op 1 februari 2019 werd mijn droom werkelijkheid; ik opende mijn eigen webshop! Eindelijk was mijn collectie overzichtelijk geordend, kon ik de voorraden gemakkelijk beheren en hadden mijn klanten de mogelijkheid om de artikelen 24/7 te bekijken en te shoppen! Ze waren niet meer afhankelijk van de foto's van mijn Social Media en het sturen van priveberichtjes was niet meer nodig om de artikelen daadwerkelijk te bestellen en betalen.
Of ik hierdoor minder persoonlijk contact heb met mijn klanten? Zeker niet! Via Instagram en Facebook heb ik regelmatig interactie met mijn volgers en klanten en ik behandel iedere bestelling met enorm veel zorg en liefde ik en geef er altijd een persoonlijke touch aan doormiddel van een handgeschreven kaartje, speciaal gericht aan de desbetreffende klant.
Na het ontvangen van hun bestelling krijg ik regelmatig een berichtje van de klant en schrijven ze vaak een recensie op Facebook of  in het online gastenboek. Zó leuk om te horen dat de klant blij is met het geleverde product en tevreden is over de service! En mocht er iets mis gegaan zijn (we maken tenslotte allemaal wel eens een foutje), of de klant is niet tevreden met het product, dan regelen we dat ook gewoon! Door de klant gericht en persoonlijk te helpen en ervoor te zorgen dat diegene tevreden is over de producten of diensten, bouw je vertrouwen op. Niet alleen bij de desbetreffende klant; maar ook bij de toekomstige klanten. Zij lezen tenslotte vaak de recensies via Social Media of screenen het gastenboek vóórdat ze gaan bestellen.

 


Of dit van de één op de andere dag is opgezet? Welnee, daar heb ik heel wat jaartjes inzitten hoor! Niet alleen omdat ik mijn bedrijf altijd runde naast mijn opleidingen en werk, maar ook omdat mijn aanbod qua producten door de jaren heen behoorlijk is verandert.

In 2013 begon ik met het maken van schelpenaccessoires waaronder schelpenspiegels, -hangers en kransen. Doordat er erg leuk op gereageerd werd en ik verzoekjes kreeg vanuit mijn directe omgeving, maakte ik een Facebookpagina aan. Al het contact en de bestellingen verliepen via Facebook; ik maakte alle accessoires op bestelling waardoor er al snel een flinke wachtlijst ontstond. Mijn schelpencreaties gingen het hele land door; de kamer stond vaak vol met bestellingen en het postkantoor lag vaak op mijn route. 

Doordat mijn hobby wel erg groot werd en ik ook diverse workshops ging geven, heb ik mij op 23 augustus 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Of ik dat een enge, grote, spannende stap vond? Écht wel! Ineens werd het super officieel en moest ik een administratie bij gaan houden. Omdat ik niet echt heel erg handig ben met cijfertjes en alles eromheen, ben ik echt super blij met mijn lieve moeder; zij is administratief medewerkster en houdt ook mijn boekhouding bij! Het enige wat ik hoef te doen is bonnetjes bewaren, en dat lukt nog aardig goed voor een chaoot als ik :)!

Toen ik ineens een KVK-nummer bezat, werd inkopen ineens stukken makkelijker én leuker! Ik kwam al snel in aanraking met een groothandel voor het maken van sieraden, iets wat ik al heel lang wilde doen, maar waar ik nooit goede materialen voor kon vinden zonder KVK. Van een zelfgemaakte collectie sieraden kwam ik al snel uit op een aanvulling op mijn collectie; er kwamen diverse modeaccessoires en kledingstukken bij en de webshop en kraampjes op diverse evenementen waren al snel gevuld met de allerleukste musthaves voor vrouwen!


Jouw eigen webshop; Start vandaag nog mét korting! 
Wil jij nu, net als mij, een eigen webshop starten? Heb jij altijd al de droom gehad om jouw unieke producten of diensten via een eigen website aan te bieden, die je gemakkelijk en volledig zelf kan opbouwen? Dan heb ik iets super gaafs voor je! Via Mijnwebwinkel mag ik jullie een unieke link en kortingscode aanbieden, waarmee je 10% korting krijgt op jouw eerste jaarabonnement, hoe tof is dat! 
 

Waarom ik kies voor Mijnwebwinkel?
1 - Het programma is erg gebruiksvriendelijk, je kunt gemakkelijk zelf jouw webshop vormgeven en opbouwen.
2 - Je krijgt veel terug voor het kleine maandelijkse bedrag wat je betaalt. Ik gebruik zelf het 'PRO'-pakket en heb nog nooit iets 'gemist' aan dit pakket; het bied alles wat je nodig hebt om een succesvolle webshop te draaien.
3 - De support die je erbij krijgt is in één woord SUPER! Als je een vraag hebt, ergens niet uitkomt of een bepaalde instelling niet goed krijgt, kun je contact opnemen met de klantenservice via de mail, Social Media of telefonisch waarna ze je super snel te woord staan.
4 - Mijnwebwinkel heeft een leuke online omgeving met hele waardevolle blogs, met allerlei uiteenlopende onderwerpen. Ook lees je via daar de verhalen van diverse ondernemers die ook een webshop hebben opgezet via Mijnwebwinkel.


Mijn droom werd werkelijkheid toen ik voor een pakket bij Mijnwebwinkel koos. Die van jou binnenkort ook? 

- Ga naar https://www.mijnwebwinkel.nl/mysweetlifestyle door op de link te klikken
- Gebruik de kortingscode: MYSWEETLIFESTYLE10
- Kies jouw ideale pakket en start vandaag nog met het bouwen van jouw eigen webshop!

Mocht je nog vragen hebben rondom deze te gekke actie of over het bouwen van een webshop, dan mag je altijd contact met me opnemen via info@mysweetlifestyle.nl , Facebook of Instagram!

Heel veel succes en plezier met het waarmaken van jouw droom. Je zal zien dat je er zóveel voor terug krijgt!

Liefs, Janine 

© 2018 - 2023 My Sweet Lifestyle & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel