Dinsdag 24 december, 2019
WAUW! WAT EEN JAAR!  

Het is alweer de laatste week van het oude jaar, 2019. Tijd om even terug te blikken op een voor mij fantastisch jaar, op meerdere vlakken!
Even alles op een chronologisch rijtje;

♥ In februari startte ik mijn webshop, nadat ik eerst al mijn producten aanbood via facebook en op markten en braderieën. Dit doe ik beide natuurlijk nog steeds, maar hoe ideaal is het dat mijn producten nu allemaal overzichtelijk in een webshop staan en deze gewoon 24/7 geopend is?!
 In juni haalde ik mijn diploma Leerkracht Basisonderwijs en ik kreeg vanaf augustus gelijk een vaste fulltime baan als leerkracht.
♥ We verkochten afgelopen zomer ons huis en we zijn eigenaren geworden van ons toekomstige droomhuis. Een heerlijk ruim huis in ons geliefde dorp met een fantastisch grote tuin en uitzicht op de polder! Het is wel een gedateerd huis van binnen, dus we moeten flink aan de bak om het naar onze smaak te verbouwen. Het allerleukste is dat de aanbouw die eraan zit, straks mijn 'Showroom aan huis' wordt! Hier ga ik mijn gehele collectie uitstallen welke jullie dan kunnen komen bekijken én shoppen op speciale avonden!
♥ En als kers op de taart werd ik op 17 oktober ten huwelijk gevraagd door de liefde van mijn leven, met wie ik al 8 jaar dolgelukkig ben!

Wat kan er toch veel gebeuren in 1 jaar! En dit jaar waren het ook behoorlijk grote gebeurtenissen. Een jaar om trots op te zijn, om aan terug te denken en zeker een jaar waarin we weer optimaal hebben genoten van alles wat ons bracht.

Ik wil jullie, mijn volgers & klanten zo ontzettend bedanken voor het waarmaken van mijn droom; een eigen webshop draaien! Nooit gedacht dat ik zó veel bestellingen zou krijgen en mijn webshop zó zou groeien! 

En ook diegene die niets bij mij hebben gekocht dit jaar maar mij wel hebben gevolgd en via Social Media hebben gereageerd; BEDANKT voor jullie support! Bij iedere like, reactie 

Laten we dit jaar gezellig afsluiten met alle lieve mensen om ons heen; familie, vrienden en bekenden! Want wees nou eerlijk; ‘It’s the most wonderful time of the year, toch?!

Ik wens jullie onwijs fijne feestdagen toe en een spetterend 2020 met heel veel geluk en gezondheid! Ik ben nu al benieuwd wat dat jaar ons gaat brengen!

Veel liefs, Janine ???? • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
????www.mysweetlifestyle.nl 

 

 

© 2018 - 2023 My Sweet Lifestyle & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel