Het kan wel eens voorkomen dat een product niet helemaal aan jouw wensen voldoet en je een bestelling (gedeeltelijk) retour wilt sturen. Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te zenden. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag, exclusief verzendkosten en exclusief retourneren teruggestort, mits je voldoet aan onderstaande voorwaarden. Helaas geldt dit niet voor producten uit de SALE.


1) Meldt binnen 14 dagen, via het mailadres info@mysweetlifestyle.nl onder vermelding van het factuurnummer dat je een artikel retour wilt sturen. Geef daarbij aan wat hier de reden voor is. Zet in het onderwerp van de mail altijd: Retour ordernummer '.....' met jouw ordernummer erin vermeld.


2) Zorg dat de retourzending tijdig bij ons geleverd word (na de annulering heb je hiervoor nog 14 dagen de tijd). Zorg ook dat er duidelijk is wie het pakket retour heeft gestuurd; voorzie het pakketje daarom ALTIJD van een factuur of een briefje met naam en ordernummer. Pakketjes waarbij niet duidelijk is wie de afzender is, kunnen helaas niet in behandeling genomen worden, omdat we dan niet kunnen achterhalen wie het retour stuurt.


3) De artikelen moeten in de orginele staat teruggestuurd worden, eventueel met bij horende kaartjes er nog aan. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. 

4) Zorg ervoor dat het retouradres duidelijk op de verpakking beschreven staat: 

My Sweet Lifestyle & More
Lange achterweg 40
4307 AE Oosterland

Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of naar een PostNL punt. De kosten voor het terugsturen zijn voor de kopende partij (de klant). 

5) De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien ze gedragen of beschadigd zijn. 

6) Gepersonaliseerde producten of producten die speciaal voor u besteld zijn kunnen helaas niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief. 

7) De retour wordt na ontvangst van je pakket, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk (doorgaans binnen twee werkdagen na ontvangst van de retourzending), maar uiterlijk binnen 14 werkdagen naar je teruggestort.

We hopen zo voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er onverhoopt toch vragen zijn, zijn wij altijd te bereiken via info@mysweetlifestyle.nl !

 

© 2018 - 2023 My Sweet Lifestyle & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel